بر اساس اطلاعاتی که توسط یک مقام آگاه در اختیار ایسنا قرار گرفته رضا درویش نزدیک‌ترین گزینه برای مدیرعاملی باشگاه تراکتور است.

رضا درویش در راه تبریز؛ شاکی تراکتور مدیرعامل تیم زنوزی می‌شود!

ایسنا نوشت: صبح امروز (پنجشنبه) سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور با انتشار پیامی از سمت خود کناره‌گیری کرد.

بر اساس اطلاعاتی که توسط یک مقام آگاه در اختیار خبرنگار ما قرار گرفته رضا درویش، مدیرعامل سابق پرسپولیس نزدیک‌ترین گزینه به صندلی مدیریت باشگاه تراکتور است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد به زودی به عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور معرفی خواهد شد.

اطلاعات‌آنلاین نوشت: این انتخاب احتمالی از آن جهت عجیب است که رضا درویش جدی‌ترین شاکی باشگاه تراکتور و علیرضا بیرانوند در پرونده فسخ غیرقانونی سنگربان سابق سرخ‌پوشان با این تیم بود و روابط حسنه‌ای با پرسپولیسی‌های حاضر در باشگاه تراکتور ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها